[POPRONDE 2022] Baartvader – Eaters of the soil – Sheamless

[POPRONDE 2022] Baartvader – Eaters of the soil – Sheamless

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - za 10 september
20:45

Locatie
De Onderbroek

Categorieën


Popronde2022Pr-nijmegen2022

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden de geprogrammeerde acts die avond/dag op bij een twintigtal podia en locaties. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten.

 

~ FREE ~ Doors open : 20.45u ~

SHAEMLESS

21.15u | Post-Punk / Garage

Shaemless is een vierkoppige Postpunk band uit Nijmegen. De jeugdvrienden zetten intense met zweet doorweekte shows neer geïnspireerd door bands als The Stooges en The Birthday Party. Het geluid wat hier vrij komt is ruw, energiek, noisy, en dynamisch. Met hun recentelijk verschenen debuut plaat ‘SUUZ’ klinkt de band scherper dan ooit.

~

EATERS OF THE SOIL

22.30u | Metal / Noise

Eaters of the Soil (Utrecht, 2020) mengt doom metal met noise, freejazz en improvisatie. Waar de drums en doom bass het zware fundament leggen, hebben gitaar, trombone en fretloze bas een vrije rol en improviseren hun partijen, wat zorgt voor onverwachte lagen en stemmingen. De band bracht reeds 2 EP’s uit via het Amerikaanse Forbidden Place Records.

~

BAARTVADER

23.45u | Stonerrock / Rock

Baardvader is een groovy fuzzrock trio met invloeden van bands uit de jaren 70 en 90 gemixt met stoner elementen. Een bekende maar unieke sound op een moderne manier uitgevoerd.

~

OFFICIËLE LINKS

Volledig programma overzicht Nijmegen

Website Popronde 2022