Dagcafé / Bibliotheek de Zwarte Uil: Info & brainstorm Pinsterlanddagen en muziek van Almudena y Davide

Dagcafé / Bibliotheek de Zwarte Uil: Info & brainstorm Pinsterlanddagen en muziek van Almudena y Davide

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - za 25 februari
12:00 - 17:00

Locatie
De Klinker

Categorieën


Ook dit jaar zal er tijdens het Pinksterweekend weer de Anarchistische Pinksterlanddagen plaats vinden. De organiserende groep zal dit jaar langs verschillende steden trekken om met mensen in gesprek te gaan over de inhoud van het programma in 2017. Daarna gaan Almudena Rubio y Davide Cristiani, rachtige spaanstalige revolutionaire liedjes voor ons spelen. Verder is zoals elke zaterdag Anarchistische Bibliotheek de Zwarte Uil tijdens dagcafé geopend.

14:00 Info- & brainstorm
15:30 Muziek van Almudena y Davide

Al sinds 1933 is er in Appelscha een Anarchistisch Kampeerterrein waar elk jaar de Pinksterlanddagen (PL) worden gehouden. Op dit festival vinden lezingen plaats, workshops en discussies. Daarnaast zijn er ook optredens en films en is er een altijd drukbezocht kinderprogramma. Gezelligheid, oude bekenden weer ontmoeten en nieuwe vrienden maken gecombineerd met een inhoudelijk programma en goede discussies die ‘de beweging’ weer verder kunnen brengen dus.

Hoewel er een heleboel goed gaat met de PL, kunnen sommige dingen ongetwijfeld beter en is het goed na te denken over vernieuwingen die gewenst of zelfs noodzakelijk zijn in een veranderende wereld. Heb je gedachtes over wat er beter zou kunnen? Wat zou je graag willen zien op de PL? Heb je zelf concrete ideeën die je zou willen gaan uitvoeren? Ook nieuwe mensen zijn welkom om te komen ontdekken wat zich daar in de Appelschase bossen afspeelt met Pinksteren en of zij daar ook een plek voor zichzelf zien.

Meer informatie over de Pinksterlanddagen vind je op www.pinksterlanddagen.org
Kun je niet komen maar heb je wel input voor de Pinksterlanddagen? Mail dan naar pinksterlanddagen@hotmail.com!

Over de muziek van Almudena Rubio and Davide Cristiani

Revolutionary and popular folk songs from Spain and Latin America

https://www.facebook.com/almudenarubiop/?fref=ts

https://almudenarubio.bandcamp.com/album/gallo-negro