Ink Bomb EP-releaseshow SWIM, Dowzer, Stark

Ink Bomb EP-releaseshow SWIM, Dowzer, Stark

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - vr 24 november
20:00 - 23:59

Locatie
De Onderbroek

Categorieën


Ink Bomb heeft in 2017 absoluut niet stilgezeten: veel shows in Nederland, een tour in Engeland en ondertussen ook nog eens gewerkt aan nieuwe EP Swim. De EP komt uit op 23 oktober en dat verdient een feestje! We vieren de release van Swim op één van onze favoriete plekken met twee van onze favoriete bands: in de Onderbroek met Stark en Dowzer!

Stark opent de avond met zijn knetterharde D-beat. Denk aan hypersnelle drums, brute riffs en een hoop geschreeuw. Supervet!

Geheel in de traditie van Ink Bomb-releaseshows staat Ink Bomb als tweede op het podium. Uiteraard speelt de band nummers van de nieuwe EP, en ook klassiekers als The Revolution Is My Boyfriend en Battering Ram.

We sluiten af met de meesters van de melodie: Dowzer! Het nieuwe album So Much For Silver Linings is net uit en als je hypercatchy, driestemmige refreinen houdt, dan moet je dit optreden zeker checken!

Tussendoor draaien we de betere jazz van grootheden als Miles Davis, Duke Ellington en Sonny Rollins, dus je hoort ook nog wat fatsoenlijke muziek!