Insayno // Skenkie // Hiphop afterparty

Insayno // Skenkie // Hiphop afterparty

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - vr 2 december - za 3 december
18:30 - 03:30

Locatie
De Onderbroek

Categorieën


– DE ONDERBROEK –
om 22:00

INSAYNO
SKENKIE
PSIX
DJ D-INCREDIBLE
DJ ZIM
SKINNY BONEZ THA GODFATHA

DISTRO: AGN
www.anarchistischegroepnijmegen.nl

Vrijdag 2 december gaan we los. Een avond als een driegangenmenu.

Het voorgerecht is in de Klinker: overheerlijk eten bij Mulawan, waar alle opbrengsten naar migranten in nood gaan, ongedocumenteerden eten gratis.

Na Mulawan is het tijd voor het hoofdgerecht: een info-avond over etnisch profileren. Etnisch profileren is verboden, maar komt in de politiepraktijk alsnog vaak voor. In theorie moet elk politieoptreden verantwoord worden, in de praktijk blijft dit vaak uit, vooral bij politiecontroles die niet leiden tot een boete of aanhouding. Controle Alt Delete organiseert bijeenkomsten over etnisch profileren, verzamelt verhalen van jongeren, maakt informatieve filmpjes met als doel etnisch profileren en politiegeweld tegen te gaan. Ook hebben zij een succesvolle crowdfundingcampagne gehad en gaan zij aan de slag met een app om etnische profilering te registreren.

De infoavond zal aangekleed worden door spoken word van Insayno. Insayno is een activistische rapper die actief is in de antiracismebeweging. Hij is onder andere bekend van zijn nummer Geweldsmonopolie.

En dan het toetje: na de informatieavond gaan we naar de Onderbroek voor een avond waar Insayno zal optreden en voor het Nijmeegse publiek zijn nieuwe album Dwaalspoor presenteert. De avond sluiten we vervolgens af met een zeer dansbare hiphopafterparty!